Η Medium suite του 1905 boutique hotel προσφέρει στον επισκέπτη πολυτέλεια και άνετους εσωτερικούς χώρους.

Περιλαμβάνουν ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και καθιστικό με διπλό καναπέ.

Ένας κομψός χώρος με επώνυμα νεοκλασικά έπιπλα και σε συνδυασμό με τα ποιοτικά λευκά είδη, ικανοποιούν και ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Τα ευρύχωρα μαρμάρινα μπάνια με καμπίνες και ντους οροφής, προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία που συμπληρώνεται άψογα με τα μαλακά μπουρνούζια και τις παντόφλες που παρέχονται.

Παράλληλα, τα βιολογικά προϊόντα περιποίησης μπάνιου, θα σας κάνουν να παραδοθείτε στην άνεση και την πολυτέλεια.

Τα deluxe rooms του 1905 boutique hotel αποτελούν καταφύγιο γαλήνης και διακριτικής πολυτέλειας

Τα deluxe δωμάτια του 1905 boutique hotel, με τα ξύλινα ανάγλυφα ταβάνια και τα ξύλινα δάπεδα, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα να παρέχουν πρακτικότητα και άνεση, αλλά και να αποτελούν ένα καταφύγιο γαλήνης και διακριτικής πολυτέλειας. Οι δύο ξεχωριστοί χώροι στα δωμάτια, με διπλά κρεβάτια και καθιστικό είναι εξοπλισμένοι με επώνυμα νεοκλασικά έπιπλα και είδη δωματίου, αλλά και στρώματα και ποιοτικά λευκά είδη που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Τα μαρμάρινα μπάνια με καμπίνες και ντους οροφής, συμπληρώνονται άψογα με τα μαλακά μπουρνούζια και τις παντόφλες που παρέχονται μαζί με βιολογικά προϊόντα περιποίησης μπάνιου.

Στις grand suites του ξενοδοχείου ο επισκέπτης θα βιώσει την εμπειρία της belle époque.

Στην οροφή των σουιτών του δεύτερου ορόφου έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνική του chiaroscuro που ανάγεται στην Αναγέννηση και προσθέτει την τρίτη διάσταση και την αναγλυφότητα σε σχέση με την πηγή του φυσικού φωτισμού του δωματίου. Η πλήρης αποκάλυψη του αρχικού ζωγραφικού διάκοσμου στις οροφογραφίες προσδίδει μια αίσθηση απέρριτης πολυτέλειας.

Διαθέτουν μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και καθιστικό, μεγάλο άνετο καναπέ, επώνυμα νεοκλασικά έπιπλα και σε συνδυασμό με τα ποιοτικά λευκά είδη ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Τα μαρμάρινα μπάνια με καμπίνες και ντους οροφής, συμπληρώνονται άψογα με τα μαλακά μπουρνούζια και τις παντόφλες που παρέχονται μαζί με τα βιολογικά προϊόντα περιποίησης μπάνιου.

1905-divider
1905-decoration-mobile